Kinepraktijk Kilian

Velodroomstraat 23

2200 Herentals


The Journey... een uitnodiging voor vrijheid

The Journey of De Helende Reis is een genezingsmethode die je helpt op zoek te gaan naar de grondoorzaken van emotionele en fysieke problemen. Het proces werkt rechtstreeks met je gevoelens en celherinneringen.

 

Iedereen heeft grotere en kleinere uitdagingen in het leven: gedragspatronen die steeds terugkomen, falen, het verlies van een dierbare, scheiding, teleurstellingen, ziekten,…

 

Niet-verwerkt traumatische gebeurtenissen en negatieve emoties worden in het lichaam opgeslagen als celherinneringen. Dr. Candace Pert beschreef in Molecules Of Emotions hoe celherinneringen cellen kunnen blokkeren in het uitwisselen van chemische communicatie met andere lichaamscellen. Dat kan jaren later leiden tot emotionele of fysieke ziekten. Met De Helende Reis kunnen we die emoties opnieuw aanspreken en de celherinnering losmaken zodat de cellen weer optimaal kunnen functioneren.

 

The Journey is dus een methode om terug te leren voelen wat er altijd al was. Soms is de celherinnering voordien nog niet in je bewustzijn gekomen en dus nieuw. Soms is het een herinnering die je nooit vergeten bent maar waar je op de intensiteit van de emotie zo goed een deksel gedaan hebt dat je er in geslaagd bent jezelf ervan te overtuigen dat ze niet zo belangrijk was. Jouw lichaamswijsheid bepaalt welke herinnering of emotie op dit moment naar boven komt. Elke helende reis is anders. Het is telkens een nieuwe uitnodiging om problemen op te lossen, verhalen af te ronden en diegenen te vergeven die we liefhebben zodat we op een gezonde manier ons leven kunnen verderzetten, vrij van emotionele bagage uit het verleden en de invloed die het nu nog op ons heeft.

 

De helende reis is ook een unieke methode om een bewuste beleving te krijgen van wie je werkelijk bent. Los van alle rolpatronen, je verleden, je verhalen, je ziekten en je toekomstverwachtingen. Door in een veilige omgeving je emotie te beleven (15 seconden) en dan naar de volgende emotionele laag door te zakken, kom je uiteindelijk bij de kern van je wezen, jouw bron, degene die jij werkelijk bent in alle vrijheid... Een absoluut verfrissende en levensgevende ervaring!

 

The Journey is ontwikkeld door Brandon Bays, een body-mind experte die heeft samengewerkt met Deepak Chopra, Wayne Dyer en Tony Robbins. In 1992 wees een diagnose uit dat ze in haar baarmoeder een tumor had zo groot als een voetbal. Gebruikmakend van al haar expertise genas ze zichzelf in zeven weken zonder medicijnen of operatie. Uit die zoektocht naar genezing en in het werken met anderen verder ontwikkeld, is De Helende Reis ontstaan. Deze methode heeft sindsdien duizenden mensen in staat gesteld zichzelf te bevrijden van levenslange klachten en emotionele blokkades.

 

Klaar om op zoek te gaan naar uw vrijheid? Een Helende Reis neemt twee tot vier uur in beslag.

 

www.thejourney.com